Sheene Creamy Matte Velvet Mineral Lip

   
   
Sheene Creamy Matte Velvet Mineral Lip in R4 πŸ™ A dusky plum pink shade πŸ™ Melt-on-lips texture πŸ™ Rich texture and super smooth application πŸ™ Pigmented, opaque in one slick πŸ™ Lightweight πŸ™ Long-lasting πŸ™ Stains lips πŸ™ Satin-matte finish πŸ™ Perfect shade if u like the bold, dark lip look but don’t think you could pull it off. Start with this easy to wear colour πŸ™ So good, especially when three of these Sheene lippies from Thailand cost just $20 πŸ™ Good job bringing them in @sasasingapore @selectivbysasa πŸ™πŸ™ #everydayislipstickday #alipstickaday #sheene #lipstick #lipstickswatches #sasasg #beauty #beautyjunkie #lipstickjungle #lipstickjunkie #lipstickaddict #makeupaddict #fotd #faceoftheday #creamymatte #velvetlipstick #minerallipstick

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s