Nars Velvet Lip Glide in Deviant

cimg6398

cimg6396cimg6391Nars Velvet Lip Glide in Deviant ๐ŸŽ Red with plum undertones ๐ŸŽ Liquid lipstick with subtle shine ๐ŸŽOpaque in two slicks ๐ŸŽSpeeas carefully for even colour ๐ŸŽ Pictured here is one coat of the loquid rouge ๐ŸŽMoisturising ๐ŸŽWhen it sets, it feels barely there on lips; comfortable to wear ๐ŸŽ Stains lips ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ #everydayislipstickday #alipstickaday #faceoftheday #fotd #beauty #beautyjunkie #lipstick #redlipstick #red #lipstickaddict #lipstickjungle #lipstickjunkie #lipstickswatches #swatches #beautyaddict #nars #velvetlipglide #narsissist #deviant @narsissist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s